När tankar blir till ord

Vad hände med de aktiviteter som var frivilla och roliga? När man var liten var allting så lätt, man tänkte inte så mycket på det man gjorde, tänkte inte på konsekvenserna av sitt handlande. Nu när man är äldra förstår man konsekvenserna och man försöker tänka innan man gör saker, eller ja jag gör det iaf.
Men vad händer när ens problem kommer ut bland folk, problem som man kanske har berättat för sin bästa vän? När åsikter och meningar sätts emot en och man får allting tillbaka som ett hårt slag mot ansiktet?

Dagligen kommer det nyheter om att folk dör runt om i världen och att människor mördas för deras sexuella läggning eller för sin tro, själv sitter vi hemma på våra feta arslen och snackar skit om varandra och bryr oss inte om den verkligen sanningen, sanningen som nog skulle göra oss så ledsen och besvikna på oss själva att vi helst av allt skulle vilja hoppa framför ett tåg. Vi är helt enkelt för ytliga, vi vågar inte stå för det vi gör och vi vågar inte stå för konsekvenserna och framför allt, vi vågar inte stå upp för oss själv när det väl kommer till kritan, vi är fega människor.

Nu är det självklart inte så att alla människor är sådana men de flesta är det, vi är en feg art i naturen, vi är skapade för att fly när det blir jobbigt men också döda för att få föda.

That's it folks.

avtryck
Postat av: Ida

Stämmer till 100%

2011-02-25 @ 10:03:48

Kommentera inlägget här:

Namnet:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0