Bästa medicinen



Mmm, Rune är den bästa medicinen man kan tänka sig.
Imorse hade jag 38,5 i temp och benen kändes som gelé och jag trodde allvarligt att jag skulle dö.
Har vaknat många gånger undet natten för jag hat hostat och hostat och ibland fryser jag och ibland svettas jag, hmm klimakteriet? Nej influensa kallas det, riktigt sådan, kanininfluensan eller nått.

Imorgon är det sista april och jag kommer få ligga hemma och tycka synd om mig själv medans dom andra går och tittar på kasen och lyssnar på Bro Manskör och tittar på fyrverkerierna, tänk inte på mig som ligger hemma och mår skit, nejnej.

Nu ska jag gå och överdosera hostmedicinen och se om dess etanol innehåll kan göra mig påverkad, jag tror snart att jag har hostat upp lungorna och snytit ut hjärnan.


Äntligen

Ja det är så man får säga för nu har han kommit, han vi har väntat på. Nej det är inte Gud eller Jesus som jag pratar om, nej hingsten har kommit. Grattis G och tack och lov att han äntligen ville komma fram, ska bli så roligt att få se honom.

Annars då? jo jag är sjuk och nu menar jag kroppsligt. Halsen är svälld och jag har svårt att svälja och det känns tungt i bröstet, det konstiga är att när jag tittade på Kvartersdoktorn blev det bara värre, undrar varför?!

Nu ska jag lägga mig i sängen och tycka allmänt synd om mig själv och imorgon ska jag vara hemma och vara riktigt sjuk.

Ja just ja Sally bet mig i näsan idag så jag började blöda, skaffa aldrig valp till lillasyster utan be föräldrarna skaffa en riktigt unge dom har nog bättre tänder.

Välkommen eller inte?

Chessie har blivit en travare och jag har blivit hoppryttare så jag antar att vi inte är välkomna till Övik, jag menar där är man ju van med arabkorsningar som är homosexuella och som tänder på shettisar + att man är van med kung fu panda spelande 22åringar som gillar prinsesstårtor och piggelinglassar, asså shit va ska jag göra?




Från Medelsvår dressyr till ponnyhoppning

Ja ungefär så har det sett ut för mig från fredag kväll till Söndag em.

Jag vet att det är ett tag sedan jag skrev här och sist vart det bara tre bilder på sagoponnyn Merlin (som ägs av en kompis till mig, han är en c-ponny).

I fredags så var jag i skolan och hade engelska "Oral presentation" hmm det låter lite...ehh.. sexistiskt? eller ja jag vet inte, rätt roligt var det iaf. När jag kom hem så for mamma och jag och handlade mat och var på apoteket. Ah varför skriver jag såhär, jag skulle lika gärna kunna skriva
06:55- Väckarklockan ringer med ett gällt ljud, stänger av den.
07:00- Drar mig upp ur sängen och får panik över att tiden går för fort.

Nej dax att börja om tror jag.

Helgen har bestått av snygga stora dressyrhästar som jag har stått och dregglat över, vissa andra hästar har jag bara tänkt "urk". Menmen Leo var ju såklart fiiinast:) och mysigast, och på Fredagen galnast.
Bambi är som vanligt bäst på alla sätt och jag har haft en toppen helg.

Söndags eftermiddag bestod av ponnyhoppning första omgången av div2 och jag tycker att dom gjorde det jättebra, hade bara tre ponnyer med i denna omgång.
När allt var klart tog jag mig en sväng på Chessan som blev jätterädd för en bäck som pårlade sådär vårvackert.

Nu ska jag gurgla munnen med flour och sen nanna kudden, imorgon blir det doktorn som ska titta på min tå...suck..

Finaste skimmel


RSS 2.0